Cati bani pot sa scot de pe cardul Postbank in Romania?

"Bună ziua , ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns? Eu am un card postbank, pana sa plec din Germania am făcut o extracție de 1000 euro, acum sunt în România și asi vrea sa știu dacă pot sa fac plăti cu cardul pana la ce limita pe săptămână se poate plăti cu cardul și câți bani pot sa scot din România de pe card pe săptămână?  Mulțumesc frumos și aștept un răspuns", intreaba un cititor.

RASPUNS

La cardurile Postbank exista o limita standard de 2.000 de euro pe o perioada de 7 zile la transferuri si platile online sau la POS-urile comerciantilor. 

In acelasi timp, limita standard pentru retragerile de numerar de pe cardul Postbank este de 1.500 de euro pe o perioada de 7 zile sau 500 de euro zilnic.

Va puteti majora limita standard pentru transferuri sau retrageri de numerar din aplicatia de online banking a Postbank.

Pentru platile cu cardul si retragerile de numerar exista un comision de 1,85% din suma retrasa.

Suplimentar, la retragerile de numerar la bancomate, exista o taxa de 2,5% din suma retrasa, minim 5 euro. 

Postbank are si un comision pentru schimbul valutar (conversia din euro in lei, la cursul de schimb al Bancii Centrale Europene – BCE) de 0,5% din suma retrasa. 

Trebuie sa stiti ca la bancomatele din Romania puteti retrage doar lei, conversia din euro in lei facandu-se automat, cu aplicarea comisionului de 0,5%, la cursul de schimb al Bancii Centrale Europene (BCE).

Va rog sa reveniti daca aveti probleme cu cardul Postbank.

 


Reclamatiibanci.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu